Despre noi

Despre noi

Tudor Polish Profesional SRL s-a înființat în anul 2014, cu sediul in Piatra-Neamț.

Activitatea de baza a fost, la data înființării, intretinerea și repararea autovehicolelor, reparatii caroserie / tinichigerie si vopsitorie, oferă servicii de cea mai bună calitate în domeniul întreținerii și reparației autovehiculelor.
Serviciile firmei Tudor Polish Profesional SRL sunt de maximă seriozitate.

TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE

Când ne gândim la autovehicule, sau orice alt tip de mașinărie, nici nu ne trece prin gând cât de multe asemănări există între oameni și acestea. Mașina este asemănătoare omului, în timp nu va mai funcționa la fel de bine si nici nu va mai arăta ca în tinerețe. Deoarece nu vrem să vă lăsăm mașina pradă timpului, Tudor Polis professional SRL , are propria secție de tinichigerie și vopsitorie auto. Noi avem grijă de automobilul dumneavoastră, de la interior la exterior, pentru că aceasta trebuie atât să ruleze bine cât și să arate bine.

Personalul este unul cu experiență în domeniu, practica continuă a transformat talentul în performanță

Vă asigurăm că sunteți pe mâini bune! Orice element al caroseriei sau parte a structurii mașinii, noi o reparăm fără griji. De asemenea, putem să vă întreptăm caroseria sau să vă schimbăm anumite elemente ale acesteia, putem realize sudura în argon sau în puncte de aluminiu. Vopselele, pe care le folosim, sunt pe bază de apă, gama PREMIUM, deoarece calitatea joacă pentru noi un rol important, dumneavoastră aveți posibilitatea să alegeți tipul de vopsea, pe care îl doriți.

Mașina ta nu mai arată ca la început? Treci pe la TUDOR POLIS PROFESIONAL SRL și personalul nostru te poate ajuta în acest sens. Împreună vom alege soluția potrivită și îți vom explica procesul de transformare, prin care automobilul dumneavoastră va trece.

Pentru ca automobilul dumneavostră să arate ca altădată, trebuie să treacă prin două etape: TINICHIGERIE ȘI VOPSITORIE.

TINICHIGERIE

În procesul de tinichigerie oferim următoarele servicii:

  • Demontarea componentelor caroseriei
  • Sudura în puncte, sudura și îndreptarea elementelor care țin de caroseria automobilului
  • Polisharea caroseriei cu mașini de polishat orbitale

VOPSIREA

Procesul de vopsire se efectuează cu 4 straturi de vopsea, fiecare din acestea trece prin cuptorul de coacere și apoi prin cel de uscare.

Cele patru straturi sunt :

  • Catodică (protector)
  • Primer(susținere)
  • Vopsea de culoare
  • Lacul de protecție

Trebuie să menționăm că vopselele auto sunt de cea mai bună calitate.